Gastronomska tradicija još iz doba Paula Kupelwiesera

Vrhunski gastro doživljaji

Jela s bogatom prošlošću 


Ugostiteljska ponuda na Brijunima od početka 19. stoljeća pa sve do današnjih dana plijeni pažnju. Bogata trpeza i kvalitetna posluga te opuštenost i sklad karakteristike su onoga što ćete dobiti odlučite li odsjesti i objedovati u nekom od brijunskih
ugostiteljskih objekata.

Utemeljitelj procvata Brijunskoga otočja i turizma na njemu je Paul Kupelwieser. U hotelima su odsjedali
pripadnici europskoga jet-seta gosteći se u raskoši restorana i velebnih terasa smještenih uz samu morsku obalu, uživajući u gastronomskom umijeću ponajboljih kulinarskih majstora svoga vremena. Danas ugostiteljska ponuda na Brijunima teži novim trendovima uživanja u iću i piću, a prostori u kojima se pripremaju i poslužuju jela poveznica su s bogatom prošlošću. Iako su se kulinarska umijeća te kultura hrane i pića mijenjali kroz povijest, i danas u odabranim prilikama ponekim jelom pripremljenim prema recepturi bogate brijunske povijesti probudimo maštu posjetitelja.

NP Brijuni jelovnik za vjenčanja - zdravice

NP Brijuni jelovnik za vjenčanja - meni

Za sve informacije kontaktirajte nas putem kontakt obrasca