Luksuzni smještaj na otočju

Vile na Brijunima

Ekskluzivne vile za iznajmljivanje na Brijunima nalaze se na jugoistočnom dijelu otoka Veliki Brijun u uvali Lovorika. Okružene su bujnom brižljivo njegovanom mediteranskom vegetacijom, smještene na samoj obali mora. Sve vile opremljene su klima uređajima, TV-om sa satelitskim programima, wi-fi signalom te direktnom telefonskom linijom. Postoji mogućnost serviranja ručka ili večere u samoj vili ili na terasi uz more, uz bogatu ponudu jela od mesa, divljači ili morskih plodova.

Vila Primorka

  • 4 spavaće sobe
  • 2 kupaonice
  • za 8 osoba

Vila Primorka, površine 550 četvornih metara, nalazi se u blizini vile Dubravka i namijenjena je smještaju 8 osoba. Sastoji se od 4 spavaće sobe (bračne postelje), 2 kupaonice s ležećom kadom, salona, kuhinje te velike blagovaonice/dnevnog boravka s direktnim izlazom na prostranu terasu s pogledom na more. Postoji mogućnost serviranja ručka ili večere u samoj vili ili na terasi uz more, uz bogatu ponudu jela od mesa, divljači ili morskih plodova.

KUĆNI RED VILE

Rezervirajte

Vila Lovorka

  • 3 spavaće sobe
  • 3 kupaonice
  • za 6 osoba

Vila Lovorka, površine 350 četvornih metara, građena je s pogledom na more, prema obalama Valbandona i Pule. Čine ju dva prizemna objekta opremljena za smještaj 6 osoba. U prvom dijelu nalaze se kuhinja, blagovaonica i spa zona, a u drugom 3 dvoposteljne sobe (bračne postelje), kupaonice, dnevni boravak i studio. Na prostranoj terasi ispred vile moguće je pripremati jela na žaru. U njezin ulazni prostor i u samu zgradu ugrađeni su mnogobrojni romanički ulomci i dijelovi oltarne pregrade nađeni tijekom arheoloških istraživanja na crkvi sv. Petra. Ograđena je visokim ogradnim zidom unutar kojega je park s mediteranskom vegetacijom.

KUĆNI RED VILE

Rezervirajte

Vila Dubravka

  • 2 spavaće sobe
  • 3 kupaonice
  • za 4 osobe

Vila Dubravka prikladna je za smještaj 4 osobe. U prizemlju vile je blagovaonica s dnevnim boravkom, kuhinjom, prostorom za relaksaciju - jacuzzi s tušem, toalet, a na katu su dvije spavaće sobe, svaka sa zasebnom kupaonicom. U jednoj sobi je terasa s pogledom na more. Pored vile nalazi se bazen, u neposrednoj blizini mora. Postoji mogućnost serviranja ručka ili večere u samoj vili ili na terasi uz more, uz bogatu ponudu jela od mesa, divljači ili morskih plodova.

KUĆNI RED VILE

Rezervirajte