Brijunska gastronomska ponuda

Gastronomska ponuda na Brijunima ima dugu tradiciju, od početka 19. stoljeća pa sve do današnjih dana. Danas slijedi nove gourmet trendove, a prostori u kojima se pripremaju i poslužuju jela poveznica su s bogatom prošlošću. Iako su se kulinarska umijeća te kultura hrane i pića mijenjali kroz povijest, i danas u odabranim prilikama, ponekim jelom pripremljenim prema recepturi bogate brijunske povijesti, probudimo maštu posjetitelja.

Raznovrsnu trpezu, uz kvalitetnu poslugu te opuštenu i skladnu atmosferu, mogu vam prirediti naši vrhunski kuhari. Za različite prigode pripremit će vam maštovite delicije s najkvalitetnijim sezonskim namirnicama.

Restoran Neptun

Restoran Neptun nalazi se u sklopu istoimenog hotela Neptun. Poslužuju se pansionski obroci, svečana jela za potrebe gostiju kongresa te à la carte obroci. Ponuda se temelji na mediteranskoj kuhinji, ali naši kuhari rado će učiniti sve što je u njihovoj mogućnosti i pripremiti delicije za različite gastronomske ukuse.

Restoran Galija

Restoran Galija naš je najčuveniji restoran, smješten je u neposrednoj blizini centralnoga gata. Svratite li u Galiju pruža vam se mogućnost uživanja u kreativnoj kuhinji mediteranskoga tipa s kvalitetnim, gourmet menijem - izborom ribljih i mesnih jela te flambiranih delicija, kreacijama s potpisom našeg chefa Damjana Bistričića. Maštovita hladna predjela, juhe, topla predjela, ribe, rakovi, školjke, jela od mesa, flambirana jela i ukusni deserti, na bogatom su jelovniku. Nagradite se sezonskim delicijama i prepustite se okusima naše kuhinje.

Bistro Plaža

Nedaleko velobrijunske luke, u sklopu uređene plaže, nalazi se ugostiteljski objekt Plaža. Posjetitelji tijekom ljetne sezone mogu uživati u jednostavnim mediteranskim delicijama uz prekrasan pogled na istarsko kopno sjedeći u ugodno rashlađujućoj sjeni stoljetnih borova.