Neizbježna lokacija za predah

Caffe bar Školjka

Tik uz arheološke lokalitete

Sjedeći uz crkvicu svetoga Germana, uživajte u svježe kuhanoj kavi ili kroasanu koji će za vas pripremiti ljubazno osoblje caffe bara Školjka.  

Smještena u prizemlju vile Magnolija nastale 1912. dogradnjom staroga objekta podignutog u blizini kaštela, terasa caffe bara Školjka  pruža utočište za okrepu jednostavnim jelima i osvježavajućim pićima. Prvenstveno je namijenjena dnevnim posjetiteljima Brijuna, dok u večernjim satima mami diskretnim, pomno odabranim osvjetljenjem crkvice i kaštela te opuštajućom živom glazbom. 


Neizbježna lokacija za predah

Caffe bar Školjka za mnoge posjetitelje je neizbježna lokacija za predah od aktivnog odmora. Topli ili hladni napitci, sendvič, sladoled ili kolač pripremljen u hotelskoj kuhinji - vi birate. 

Odmah do caffe bara Školjka nalazi se suvenirnica gdje je moguće kupiti poklon za sebe ili svoje najmilije, neka vas zauvijek podsjeća na ovaj mali dio raja.  

Osvrnite se oko sebe i uvjerite se u savršen sklad ovoga mjesta. Stupovi iz drevnoga Rima vizualno obogaćuju terasu, a raznolik biljni i životinjski svijet upotpunit će doživljaj ispijanja kavice u nacionalnom parku. Napravite kratku pauzu i predahnite u caffe baru Školjka.