Poludnevni, cjelodnevni, zahtjevni, rekreativni...

Team building

Sa željom da udovoljimo svim potrebama kongresnog i incentive turizma kao i da svojim posjetiteljima ponudimo nešto uistinu posebno, osmislili smo team building programe jedinstvene po mnogočemu: dinamične, kreativne, interaktivne, edukativne, i ispred svega, zabavne!

Foto safari

Program Foto safari provodi se u manjim grupama. Svaka grupa dobiva pratitelja, bicikle te kartu Brijuna s označenim lokacijama na kojima se nalaze atrakcije. Unaprijed je pripremljen popis zadataka u obliku zagonetki, a rješenje zagonetke sudionici trebaju fotografirati. Krenite u potragu za ostacima rimske vile u uvali Verige, najraskošnije antičke vile na Jadranu. Otkrijte vinski podrum vile iz 1. stoljeća, pronađite amfore u kojima se nekad čuvalo maslinovo ulje i skriveni mozaik vile. Upoznajte se sa zanimljivim pričama o stanovnicima vile i načinu života u antici.

Male tajne velikog otoka

Sudionici, podijeljeni u grupe, uz pratitelja pronalaze ili fotografiraju što više točaka prema listi zadataka. Svaka fotografirana stavka se boduje, a pobjeđuje grupa s najviše prikupljenih bodova. Krenite u potragu za sakrivenim lokacijama na otoku i fotografirajte brijunsko skriveno blago. Pronađite rimski kip bez glave ili fotografiju vojnika na freski “Ples mrtvaca”. Otkrijte člana francuske aristokracije kako potajno igra golf na Brijunima, napravite selfie s kraljicom Elizabetom.

Jadranski susreti

Zadaci variraju od fizičkih do teoretskih i uglavnom su vezani uz more i život pored mora. Svaki tim dobiva redoslijed obilaska zadataka. Na svakom je zadatku moderator koji timovima objašnjava zadatak i koji bilježi rezultate. Pobjednik je tim koji u zadanom vremenu obiđe što više zadataka i ostvari najbolji rezultat. Jeste li spremni za veslanje? Znate li kako nabaciti konop na bitvu, kako se snalazite s ribarskim mrežama?

Multiaktivni dan

Multiaktivni dan je program tijekom kojega se sudionici mogu okušati u raznim aktivnostima. Program je pogodan i za veću grupu podijeljenu u timove jer se aktivnosti mogu odvijati istovremeno. Obiđite biciklom Brijune, ronite na podvodnoj stazi u uvali Verige, naučite osnove golfa ili isprobajte SUP na Brijunima.

Graffiti masterclass

S obzirom na monumentalni utjecaj, koji umjetnost grafita ima na našu popularnu kulturu (od glazbe, filma i televizije do likovne umjetnosti, igračaka i odjeće), lako je zaboraviti njene skromne korijene i iznimnu evoluciju. Svaki polaznik radi svoju skicu, a originalni sketch (outline) svojeg imena, na debljem papiru A3 formata, dobiva za uspomenu od autora radionice. Slijedi crtanje grafita ili graffiti battle između timova uz stručno vodstvo.

Mini film festival

Kao što je književni sastavak više od pukog čitanja i pisanja, tako je filmski i video uradak više od osnovnoga znanja o izražajnim sredstvima medija. Film je specifičan medij u kojem vlastitu kreativnost treba uskladiti s raznim znanjima. Podijeljeni u uloge glumaca, kamermana, scenarista, kostimografa i ostaloga filmskog osoblja, a opremljeni kamerama, stativima, klapama i drugim rekvizitima, zadatak je sudionika osmisliti likove, napisati scenarij, pronaći najatraktivnije lokacije te snimiti kratki
film.

Building Mensa tim

Prednosti rješavanja zagonetki i kvizova su dvostruke. Mozak je organ koji se bolje ponaša uz redovite vježbe, baš kao i drugi tjelesni organi. Zamislite ove vježbe kao mentalni aerobik. Redoviti izazovi za mozak održat će vaš um zdravim i aktivnim, osigurati aktivne neuronske veze, poboljšati mentalne asocijacije i puteve traženja, a mogu spriječiti demenciju u kasnijim godinama. Druga je prednost to što su naši treninzi osmišljeni za vježbanje različitih dijelova mozga. Potiču vas na lateralno razmišljanje pa naučite gledati na probleme s nekoliko različitih aspekata. Fokusirajte se na detalje u testu zapažanja, obiđite objekte i odgovorite na pitanja: Koje su boje jastuci u hotelu Neptun? Kako se zove zgrada preko puta hotela Neptun? Kako se zove konobar iz kavane Neptun? Isprobajte memoriraj to – vježbajte vizualno zapažanje zaposlenika ili zajedno u igri timski iq rješavajte listu logičkih i numeričkih pitanja.

Make it special team bonding  

Ručak ili večera u prirodi - Stara maslina svojom bujnom i bogatom krošnjom te impresivnom širinom debla služi kao savršena kulisa za održavanje piknika, ručka ili večere u prirodi. Šator s prozirnim stijenkama odiše luksuzom i pruža vrhunsku estetiku prostora te sigurnost od svih vremenskih nepogoda. Iskoristite mogućnost da svoje najljepše trenutke provedete pod nebom. Kino pod zvijezdama - Gledati filmove na otvorenome jedinstven je doživljaj. Nedavna obnova ljetnog kina ovu pogodnost čini dodatno privlačnom. Piknik style - Kušajte sezonske gastro-delicije i složite svoju platu s lokalnim namirnicama. Izaberite dekicu, ugodno se smjestite i uživajte u opuštenom druženju.

Adrenalinski zov 

Orijentacija u prirodi: Osnovu aktivnosti čini treking uz orijentaciju GPS-om u prirodi. Grupa je podijeljena u timove. Cilj je svakog tima pronaći na GPS-u zadane točke na kojima ih očekuju više ili manje zahtjevne adrenalinske prepreke. Aktivnost ne zahtijeva prethodno iskustvo, potpuno je sigurna i izvodi se pod nadzorom instruktora alpinizma. Pokažite svoju vještinu u tarzanskom prelaženju preko određenog područja. Penjite se po mornarskoj mreži koja se, zbog mekane strukture, giba u svim smjerovima, što predstavlja izazov za penjače, a sigurna je i za manje spretne sudionike jer su svi osigurani sigurnosnom opremom i užetom. Isprobajte bird on a wire – ptica na žici. Ekvilibriranje na tankoj žici preko “kanjona” – cirkuska točka u kojoj hodač ima štap u ruci povezan na sigurnosno čelično uže.

Darovi mora

Team building program inspiriran morem uključuje šetnju divljim plažama, sakupljanje naplavina raznih oblika, veličina i boja. Užitak u slobodi dizajniranja i stvaranja jedinstvenih umjetničkih djela od materijala koji je more stotinama godina nosilo i oblikovalo i za kraj nam ga darovalo.

    Team building programi

    Preuzmi ponudu posebnih team building aktivnosti


    Osnažite koheziju unutar tima i poboljšajte odnose u tvrtki odabirom jednog od zanimljivih programa team buildinga.