Poludnevni, cjelodnevni, zahtjevni, rekreativni...

Team building

Sa željom da udovoljimo svim potrebama kongresnog i incentive turizma kao i da svojim posjetiteljima ponudimo nešto uistinu posebno, osmislili smo team building programe jedinstvene po mnogočemu: dinamične, kreativne, interaktivne, edukativne, i ispred svega, zabavne!
U suradnji s timovima stručnjaka

Programi koje nudimo

Foto safari

Program Foto safari osmišljen je s ciljem upoznavanja sudionika s mnogobrojnim životinjskim vrstama koje obitavaju na Brijunima te bogatom kulturnom baštinom, zanimljivim činjenicama i zabavnim anegdotama kroz zabavne i zanimljive zadatke.

Male tajne velikog otoka

Program je koncipiran kao šetnja Velikim Brijunom, a obuhvaća foto izložbu, obilazak Stare masline,najstarije u Istri i posjet kakaduu Kokiju, maskoti Brijuna.

Jadranski susreti 

Program je inspiriran tradicionalnim jadranskim igrama. Natjecateljskog je karaktera, a riječ je zapravo o pučkim sportskim igrama temeljenima na pomorskoj i težačkoj tradiciji.

Multiaktivni dan

Program je zamišljen kao multiaktivni dan tijekom kojega se sudionici mogu okušati u raznim aktivnostima koje će se odvijati u dva do četiri termina. Program je pogodan za veću grupu zbog istovremenog odvijanja više aktivnosti. U ponudi su: izlet kajacima, uspravno veslanje na dasci, ronjenje na podvodnoj poučnoj stazi u uvali Verige, mala škola golfa te obilazak Brijuna biciklom.

Graffiti masterclass

Program je zamišljen u dva dijela. U prvom dijelu prolazimo kroz povijest graffiti scene a drugom dijelu sudionici bi se okušali u crtanju graffita. Program može biti i natjecateljskog karaktera.

Mini film festival

Podijeljenima u uloge glumaca, kamermana, scenarista,kostimografa i ostalog filmskog osoblja, opremljenima kamerama, stativima, klapericama i raznolikim rekvizitima zadatak tima je osmisliti scenarij i likove, pronaći najatraktivnije lokacije te snimiti kratki film koji će pomesti konkurenciju.

Building Mensa tim

Sudionici su podijeljeni u timove. Za svaki tim je postavljen stol. Program je osmišljen kao zabavan test zapažanja, logičke inteligencije, numeričke inteligencije i memorije. Analiza rezultata i proglašenje pobjednika je cca jedan sat nakon programa ili kasnije po želji klijenta.

Make it special

Kako biste upotpunili i dodatno začinili vaš boravak na Brijunima u mogućnosti smo ponuditi razne koncepte za dnevni ili večernji event. Zamišljate li piknik u prirodi ili kino pod zvijezdama Brijuni su idelana lokacija za takve doživljaje.


Team building programi

Preuzmi ponudu dostupnih team building aktivnosti

Osnažite koheziju unutar tima i poboljšajte odnose u tvrtki odabirom jednog od zanimljivih programa team buildinga.