Poludnevni, cjelodnevni, zahtjevni, rekreativni...

Team building

Sa željom da udovoljimo svim potrebama kongresnog i incentive turizma kao i da svojim posjetiteljima ponudimo nešto uistinu posebno, osmislili smo team building programe jedinstvene po mnogočemu: dinamične, kreativne, interaktivne, edukativne, i ispred svega, zabavne!
U suradnji s timovima stručnjaka

Programi koje nudimo

Arheo

Nisu Brijuni samo ljepota prirode, oni nude znatiželjnima mnogo više. Kako su se odmarali stari Rimljani, tko su bili Iliri, kada su uistinu došli Mlečani... Sve to i još više otkrit će vam brijunska arheološka avantura.

Hiperaktiv

Tim instruktora alpinizma složio je program od kojeg će vam srce brže zakucati. Zbližite se uz pomoć timske suradnje, i iznenadite sami sebe. Izazov a ujedno siguran; ovakav program će i najizbirljivije zadovoljiti.

Moj tim i ja

Dobar tim osnovni je preduvijet za uspiješno poslovanje. Kroz zabavne igre osmišljene od vodećih svjetskih team-building stručnjaka postati će jasnije zašto tim može bolje i više od pojedinca.

Cris-cros

Tim može mnogo, a suradnja među timovima još više. Iznenadite grupu!Sve počinje kao obično natjecanje, a putem postaje jasno da samo međusobnom suradnjom cilj se dostiže.

Pogodi što sam!

Zamislite! Rimske ruševine, obilje ukusne hrane pripremljene od pravih kuhara-umjetnika, alternativno aranžirane. Ali naravno, i dalje je potrebna timska suradnja...

Foto safari

U grupe podijeljeni, električnim autićima opremljeni, foto-aparatom naoružani, u lov na brijunske životinje upućeni! Koliko bodova jelen lopatar vrijedi? Od zebre više, a zec ga slijedi.

Osnažite koheziju unutar tima i poboljšajte odnose u tvrtki odabirom jednog od zanimljivih programa team buildinga.