Brijuni - nadahnuće za kreativan rad

Kongresi i konferencije

Moderni kongresni saloni

Nacionalni park Brijuni atraktivna su kongresna destinacija s tradicijom i iskustvom uspješnog organiziranja značajnih, kako domaćih, tako i međunarodnih skupova. Uz odlične uvjete rada, mir, tišinu i mogućnost rekreacije, udobni hoteli s modernim kongresnim salonima i vilama na obali mora, poslovnom čovjeku potvrdit će se kao idealno mjesto za zanimljiv, atraktivan i zdrav odmor i nadahnuće za kreativan rad.

Više dvorana na raspolaganju

Hoteli "Istra-Neptun" i "Karmen" raspolažu s velikom kongresnom dvoranom "Kastrum" (do 300 mjesta) i tri manje dvorane, "Verige" (do 50 mjesta), "Saline" (do 30 mjesta) i "Gradina" (do 30 mjesta) za rad u grupama, kao i potrebnom tehničkom opremom. Omogućena je uporaba tehnike za simultano prevođenje, audiovizualne opreme, ozvučenja, tonskog zapisa.

Popratni sadržaji

Organiziraju se primanja, banketi, kokteli, svečane večere, plesne večeri uz disco ili živu glazbu, izložbe, koncerti i posebni glazbeni programi. Za goste su organizirani izleti: obilazak prirodnih i kulturno-povijesnih vrijednosti otoka Veliki Brijun turističkim vlakom u pratnji vodiča na nekoliko svjetskih jezika; izlet na otok Mali Brijun - obilazak utvrde Brioni Minor s kraja XIX stoljeća, te oplovljavanje arhipelaga. 

Nacionalni park Brijuni u svojoj ponudi ima i vlastiti čuvani prostor za parkiranje u Fažani.

Odaberite Brijune kao atraktivnu kongresnu i konferencijsku destinaciju s tradicijom i iskustvom uspješnog organiziranja poslovnih skupova.

Sheme kongresnih dvorana

Gradina

Castrum

Verige

Saline

Kongresna dvorana Gradina

Kongresna dvorana Castrum