Romantični Brijuni

Brijuni - savršen izbor za romantično putovanje

Svako mjesto može biti romantično ako ste pokraj prave osobe, a na popisu destinacija koje želite obići sa svojom boljom polovicom moraju se naći Brijuni. Čarobno i romantično otočje budi uspavane osjećaje i pruža odmor iz snova. Uz naš vodič provjerite zašto.

Nadahnjujuća priroda i ugodna mediteranska klima

Priroda nadahnjuje, puni vas energijom i povezuje na nebrojene načine. Izdvojite trenutke za sebe u carstvu netaknute prirode Nacionalnog parka Brijuni, obiđite otok i upoznajte životinje koje se slobodno kreću njime, kao i zanimljive stanovnike Safari parka. Društvo će vam praviti egzotične zebre, nojevi, ljama ili pripadnici domaće faune poput ovaca, magaraca i koza. Uz njih ćete se nasmijati i osjetiti toplinu oko srca. Zbog iznimno ugodne mediteranske klime, Brijune možete posjetiti u bilo koje doba godine, stoga ih uvrstite na svoj popis romantičnih destinacija već danas.

Izolirane lokacije stvorene za uživanje

Bez obzira odlučite li posjetiti Nacionalni park u hladnom ili toplom dijelu godine kada je nešto više posjetitelja, uvijek ćete pronaći kakav skriveni kutak za uživanje. Potražite svoju uvalu i prepustite se šumu valova te opojnom mirisu morskoga zraka. Predahnite u sjeni borova ili otkrijte vlastiti komadić raja u šarenom Brijunskom mediteranskom vrtu te izradite najljepše fotografije koje će vas zauvijek podsjećati na Brijune i vaše zajedničke trenutke.

Mediteranske delicije i ugodan smještaj

Želite li na otoku provesti više dana, u vrijeme dok su otvoreni, na raspolaganju su vam različiti smještajni kapaciteti, od hotela do luksuznih vila koje pružaju nešto veću privatnost. Okruženi morem i dobro očuvanom mediteranskom vegetacijom u potpunosti se prepustite prirodi i dobrom društvu, a potom se počastite romantičnom večerom u nekom od naših restorana. Ugostiteljski objekti na Brijunima oduvijek su plijenili pažnju, kako u 19. stoljeću, tako i danas. Paul Kupelwieser i pripadnici europskoga jet-seta gostili su se u raskoši restorana i velebnih terasa smještenih uz samu morsku obalu, a danas u ovom okruženju vi možete uživati u pomno spravljenim mediteranskim delicijama. Više pročitajte na poveznici https://www.np-brijuni.hr/hr/planiraj-posjet/ugostiteljstvo.

Romantična vožnja biciklom udvoje

Brijuni su još 20-ih godina prošloga stoljeća bili poznati kao otočje sporta, a tu su reputaciju zadržali do današnjega dana. Za sve zaljubljene parove izdvajamo romantičnu vožnju biciklom kao savršeno rješenje za obilazak otoka. Osim što ćete ugodno provesti vrijeme, postići ćete i pozitivan utjecaj na koštano-mišićni sustav te zglobove, unaprijediti kondiciju te povećati kapacitet pluća. Utrkujte se do Safari parka ili se povezite kroz povijest brijunskom Stazom vidikovaca, mogućnosti su bezbrojne. Neiskusni ste u bicikliranju? Asfaltirane staze pružaju opuštajuću vožnju i osjećaj sigurnosti čak i početnicima u vožnji bicikla. Više saznajte na poveznici https://www.np-brijuni.hr/hr/planiraj-posjet/sport/bicikli.

Sada kad ste već uvjereni da su Brijuni savršena destinacija za vaše romantično putovanje udvoje, preostaje vam samo rezervirati ulaznice ili smještaj https://www.np-brijuni.hr/hr i pripremiti se za najljepše zajedničke trenutke. S nestrpljenjem vas očekujemo!