Romantični Brijuni

Brijuni - savršen izbor za romantično putovanje

Svako mjesto može biti romantično ako ste pokraj prave osobe, a na popisu destinacija koje želite obići sa svojom boljom polovicom moraju se naći Brijuni. Čarobno i romantično otočje budi uspavane osjećaje i pruža odmor iz snova. Uz naš vodič provjerite zašto.

Netaknuta priroda i ugodna mediteranska klima

Priroda nadahnjuje, puni vas energijom i povezuje na nebrojene načine. Izdvojite trenutke za sebe u carstvu netaknute prirode Nacionalnog parka Brijuni, obiđite otok i upoznajte životinje koje se slobodno kreću njime, kao i zanimljive stanovnike Safari parka. Društvo će vam praviti egzotične zebre, nojevi, ljama ili pripadnici domaće faune poput ovaca, magaraca i koza. Uz njih ćete se nasmijati i osjetiti toplinu oko srca. Zbog iznimno ugodne mediteranske klime, Brijune možete posjetiti u bilo koje doba godine, stoga ih uvrstite na svoj popis romantičnih destinacija već danas.

Izolirane lokacije stvorene za uživanje

Bez obzira odlučite li posjetiti Nacionalni park u hladnom ili toplom dijelu godine kada je nešto više posjetitelja, uvijek ćete pronaći kakav skriveni kutak za uživanje. Potražite svoju uvalu i prepustite se šumu valova te opojnom mirisu morskoga zraka. Predahnite u sjeni borova ili otkrijte vlastiti komadić raja u šarenom Brijunskom mediteranskom vrtu te izradite najljepše fotografije koje će vas zauvijek podsjećati na Brijune i vaše zajedničke trenutke.

Mediteranske delicije i ugodan smještaj

Želite li na otoku provesti više dana, na raspolaganju su vam različiti smještajni kapaciteti, od hotela do luksuznih vila koje pružaju nešto veću privatnost. Okruženi morem i dobro očuvanom mediteranskom vegetacijom u potpunosti se prepustite prirodi i dobrom društvu, a potom se počastite romantičnom večerom u nekom od naših restorana. Ugostiteljski objekti na Brijunima oduvijek su plijenili pažnju, kako u 19. stoljeću, tako i danas. Paul Kupelwieser i pripadnici europskoga jet-seta gostili su se u raskoši restorana i velebnih terasa smještenih uz samu morsku obalu, a danas u ovom okruženju vi možete uživati u pomno spravljenim mediteranskim delicijama. Više pročitajte na poveznici https://www.np-brijuni.hr/hr/planiraj-posjet/ugostiteljstvo.

Romantična vožnja biciklom udvoje

Brijuni su još 20-ih godina prošloga stoljeća bili poznati kao otočje sporta, a tu su reputaciju zadržali do današnjega dana. Za sve zaljubljene parove izdvajamo romantičnu vožnju biciklom kao savršeno rješenje za obilazak otoka. Osim što ćete ugodno provesti vrijeme, postići ćete i pozitivan utjecaj na koštano-mišićni sustav te zglobove, unaprijediti kondiciju te povećati kapacitet pluća. Utrkujte se do Safari parka ili se povezite kroz povijest brijunskom Stazom vidikovaca, mogućnosti su bezbrojne. Neiskusni ste u bicikliranju? Asfaltirane staze pružaju opuštajuću vožnju i osjećaj sigurnosti čak i početnicima u vožnji bicikla. Više saznajte na poveznici https://www.np-brijuni.hr/hr/planiraj-posjet/sport/bicikli.

Bajkovito vjenčanje

Obvežite se jedno drugome na vječnu ljubav, vjernost i poštovanje u najljepšem prirodnom okruženju što ga možete zamisliti. Crkva sv. Germana, hladovina stare masline, ljepotom nenadmašna uvala Verige ili Bizantski kastrum bajkovite su lokacije koje pružaju mogućnost da zakoračite u brak u velikome stilu. Za vrhunski gastro doživljaj pobrinut će se djelatnici naših restorana, a poželite li svoje goste iznenaditi buđenjem na otoku, na raspolaganju su vam naši smještajni kapaciteti. Nijedno vjenčanje ne smije proći bez originalnih detalja poput vožnje Titovim Cadillacom, elektromobilom ili biciklom, sve to moguće je ostvariti u Nacionalnom parku Brijuni. Kako biste dobili malo vremena za fotografiranje, poklonite svojim uzvanicima zabavnu panoramsku vožnju vlakićem. Informirajte se na poveznici https://www.np-brijuni.hr/hr/planiraj-posjet/organizirana-dogadanja/vjencanja-na-brijunima.

Sada kad ste već uvjereni da su Brijuni savršena destinacija za vaše romantično putovanje udvoje, preostaje vam samo rezervirati ulaznice ili smještaj https://www.np-brijuni.hr/hr i pripremiti se za najljepše zajedničke trenutke. S nestrpljenjem vas očekujemo!