Hotel Istra
Povijesna struktura

Hotel Istra

O smještaju

Na recepciji hotela Istra dočekat će vas uvijek nasmiješeno i ljubazno osoblje. Hotel je sačuvao svoju povijesnu strukturu i upravo to ga čini posebnim, drugačijim od svih hotela u kojima ste do sada odsjedali. 

Hotel Istra smješten je na samoj obali mora u glavnoj luci Velikoga Brijuna. Hotel na tri kata raspolaže s 32 prostrane dvokrevetne sobe. 

Sve sobe hotela Istra opremljene su klimatizacijskim uređajima, toaletom, sušilom za kosu, satelitskom televizijom, mini barom, direktnom telefonskom linijom i wi-fi vezom.

Gosti hotela mogu izabrati sobu s pogledom na park ili na more, a mi vam garantiramo da ćete bilo kojim odabirom biti iznimno zadovoljni. Pri izgradnji hotela graditelji su obratili pozornost na veličinu soba kako bi gosti mogli u potpunosti uživati u zasluženom odmoru. Prostrane sobe i terase daleko su veće nego u svim modernim hotelima, što podiže komfor na nezamislivu razinu. 
Posjetitelji hotela obožavaju popodnevne sate provoditi na terasama s kojih se pruža predivan pogled, a cjelokupan ugođaj upotpunjuje miris stoljetnih borova i mora. Tišinu i mir nacionalnoga parka tek ponekad prekinu paunovi ili druge ptice koje nastanjuju otok. 

Sobe okrenute moru pružaju spektakularan pogled na velobrijunsku luku, Fažanski kanal i istarsko kopno. Zagrljaj kristalno-plavoga mora i  plavetnila neba pruža posjetitelju predah od stresa i povratak prirodi. 

Sobe okrenute ka parku pružaju pogled na brijunsko zelenilo koje ujutro i uvečer uljepšavaju krda jelena u šetnji. Ovakvo iskustvo moguće je doživjeti samo na Brijunima. 

Virtualna tura: https://goo.gl/maps/9yZPokaNrYJpDGLM7

Smještajne jedinice

Dvokrevetna standardna soba s pogledom na park
Broj osoba: 2
Dvokrevetna standardna soba s pogledom na more
Broj osoba: 2
Dvokrevetna standardna soba s pogledom na more i balkonom
Broj osoba: 2
Dvokrevetna superior soba s pogledom na park
Broj osoba: 2+2
Dvokrevetna superior soba s pogledom na more
Broj osoba: 2+1
Dvokrevetna superior soba s pogledom na more i balkonom
Broj osoba: 2+1
Apartman s pogledom na more
Broj osoba: 2+2

Lokacija na karti