Probudi sva čula i uživaj u tretmanima lica i tijela

Raznoliki programi masaže

Green escape - Natura Innamorata

Klasična ručna masaža ili švedska masaža

Masaža koja direktno djeluje na mišićni sustav i djeluje na ubrzanje cirkulacije, a samim time povećava dotok kisika i hranjivih tvari u stanice, odnosno potpomaže odvodnju štetnih tvari iz stanica. Ubrzavanjem cirkulacije razvija se toplina u tkivu koja također djeluju na opuštanje i povećanje elastičnosti.

Ručna limfna drenaža

Direktno utječe na tjelesni limfni sustav koji ima važnu ulogu kod prihranjivanja i detoksikacije tjelesnih stanica; a potpomaže i venski sustav. Uravnoteženost limfnog sustava iznimno je važna za dobar rad imunološkog sustava.

Ručna limfna drenaža pomaže kod očuvanja napetosti kože (smanjenje bora), poboljšanja i odstranjenja štetnih otpadnih tvari (podočnjaci i vrečice ispod očiju), poticanja metaboličkih funkcija klijenta.

Refleksološka masaža stopala

Metoda energetske masaže i akupresure refleksnih zona na stopalu po principima tradicionalne kineske medicine i holističkog pristupa zdravlju i bolesti.

Aromamasaža

  Bazirana je na primjeni toplih mješavina eteričnih i biljnih ulja za masažu. Aroma masaža se provodi kombinacijom tehnika švedske masaže, limfne ručne drenaže, akupresurne i shiatsu masaže. Masaža toplim aroma uljima je najpopularnija holistička masaža - pomaže opuštanju od stresa, nesanicie opuštanju napetosti i bolova u mišićima i zglobovima.

  Sportska masaža

   Manualna tehnika koja pomaže sportašima, rekreativcima spriječiti ili liječiti ozljede mišića i probleme s bolovima i pokretljivošću. Pomaže u održavanju bolje kondicije tijela, sprječava ozljede i gubitak pokretljivosti.


   Hot olive wood by Ivna- Ritualna masaža drvetom by Ivna

   Opuštajuća masaža u kojoj tople drvene oblutke od istarskog maslinovog drveta u sinergiji sa toplim uljima stavljamo na određene točke na tijelu, te ih koristimo za masažu i stimulaciju mišića. Vrlo ugodan i opuštajući tretman koji potiče limfu, detoksicira tijelo i poboljšava tonus kože.

   Ayurvedska masaža

    Ayurvedska terapijska masaža ima za cilj izbaciti toksine iz tijela, te duboko pročistiti um, tijelo i emocije.

    Pinda Sweda – drevna ljekovita masaža protiv bolova u donjem dijelu leđa, ukočenosti vrata, bolnih ramena, zgrčenosti mišića i smanjene pokretljivosti zglobova.

    Specijalni tretman za lifting oko očiju-EYE PERFECTION -CASMARA

    Brisač bora. Učinak liftinga. Protiv umora.

    Lokacije i termini 

    • Plaža Saluga i hotel Neptun
    • Svaki dan 10:00-18:00  
    • Rezervacija na recepciji hotela Neptun dan unaprijed