Priuštite si napokon odmor iz snova

Savjeti za goste hotela na Brijunima

Probuditi se u tišini tek povremeno prekinutoj nježnim cvrkutom ptica, uz umirujuće zelenilo, miris stoljetnih borova i mora… Nije li to san svakog čovjeka umornog od užurbane svakodnevice i stresa suvremenog načina života? Priuštite si napokon odmor iz snova u Nacionalnom parku Brijuni, a detalje prepustite nama. U nastavku saznajte sve što naši hotelski gosti trebaju znati kako bi opušteno uživali u čarima Nacionalnog parka.

Rezervacija smještaja

Najjednostavniji način provjere dostupnih smještajnih kapaciteta i cijena jest na našoj web stranici. Sučelje je jednostavno i intuitivno te vam omogućuje u tek nekoliko trenutaka pronaći svoj idealan smještaj. Birajte između sobe okrenute moru ili parku u našim hotelima Istra, Neptun ili Sobe Karmen. Želite li luksuzniji i intimniji smještaj, na raspolaganju su vile Lovorka, Dubravka i Primorka okružene bogatom, dobro očuvanom mediteranskom vegetacijom u neposrednoj blizini morske obale. Dostupni su vam i drugi načini rezervacije smještaja, pozivom na broj telefona +385 52 525 807 ili +385 52 525 536 te e-mailom na prodaja@np-brijuni.hr.

Parkiralište

Za goste hotela osigurano je čuvano parkiralište u Fažani, na adresi Ulica boraca 9. Plaćanje se vrši na recepciji hotela Neptun. Na dan odlaska parkiralište je potrebno napustiti do 12:00 sati. Ostanak nakon 12:00 sati dodatno se naplaćuje.

Prijava i odjava

Prije ukrcaja na brod potrebno je javiti se u našoj poslovnici na adresi Brionska 10 u Fažani. Pri dolasku na otok prijavljujete se na centralnoj recepciji hotela Neptun gdje također plaćate sve usluge pri odlasku s otoka. Prijava u hotel moguća je nakon 15:00 sati, dok je odjava iz hotela do 11:00 sati. 

Prijevoz

Prva brodska linija za hotelske goste polazi u 12:30. Nakon toga mogu se koristiti sve brodske linije prema važećem plovidbenom redu.
Želite li na otok ranije, moguće je kupnjom ulaznice u NP Brijuni prema redovnom cjeniku. Više informacija na https://shop.np-brijuni.hr/hr/ulaznice?trip=veli_brijun

Opremljenost soba

Sve sobe hotela Istra opremljene su klimatizacijskim uređajima, toaletom, sušilom za kosu, satelitskom televizijom, mini barom, izravnom telefonskom linijom i wi-fi vezom.

Želite li osjetiti pravi austrougarski štih, hotel Neptun je mjesto za vas. Svaka soba raspolaže kupaonicom, sušilom za kosu, satelitskom televizijom, mini barom, telefonom i wi-fi vezom. Zanimljivo je da mnogi gosti hotela Neptun traže isključivo sobe bez klimatizacijskog uređaja kako bi u potpunosti mogli doživjeti austrougarski duh, a ovdje to mogu dobiti.

Sobe Karmen još uvijek odišu ekskluzivnošću i elegancijom, a tijekom nužne adaptacije vodila se briga o izvornom dizajnu, pri čemu je maksimalno sačuvan izvorni izgled hotela. Sve dvoposteljne sobe imaju kupaonicu s kadom i sušilom za kosu te raspolažu izravnom telefonskom linijom. Jednoposteljne sobe razlikuju se tek u sitnom detalju - umjesto kade, kupaonice imaju tuš kabine. Ormari su opremljeni pregradama za sportske rekvizite (golf i tenis).

Vilu Lovorka čine dva prizemna objekta namijenjena smještaju šest osoba. Vile su opremljene klima uređajima, TV-om sa satelitskim programima i telefonskom linijom, a zasigurno će vas oduševiti spa zona te prostrana terasa na kojoj je moguće pripremati jela na žaru. Postoji mogućnost serviranja ručka ili večere u samoj vili ili na terasi uz more, s bogatom ponudom jela od mesa, divljači ili morskih plodova.

Hotelski obroci

Doručak i večera poslužuju se u restoranu Neptun koji se nalazi u sklopu istoimenog hotela. Unutar restorana osigurano je 170 sjedećih mjesta, a na terasi 100. Ponuda se temelji na mediteranskoj kuhinji, ali naši kuhari rado će učiniti sve što je u njihovoj mogućnosti da zadovolje vaša nepca. 

Djeca

Boravak u Nacionalnom parku postat će vaš najbolji obiteljski odmor ikada. Povedite svoje mališane u obilazak parka vlakićem, sjajno se zabavite u Safari parku ili potragom za otiscima stopa dinosaura, a u Kući za brodice možete provesti sate učeći o Brijunima uz interaktivne instalacije. Za izlet vlakićem primjenjuje se važeći cjenik umanjen za 20%. Na poveznici provjerite naše posebne ponude, možda upravo sada možete pronaći povoljnije cijene smještaja. 

Uvjeti otkazivanja

Dvije su opcije, non refundable rate i best available rate. U prvom slučaju rezervaciju nije moguće otkazati, a cijeli se iznos rezervacije naplaćuje prilikom rezervacije smještaja. U slučaju neuspjele naplate iznosa s kreditne kartice, bit ćete obaviješteni. Ne uspijemo li teretiti kreditnu karticu, rezervacija će biti otkazana. U slučaju nedolaska gosta, naplaćuje se 100,00 % od iznosa rezervacije.

Best available rate podrazumijeva besplatno otkazivanje rezervacije do tri dana prije dolaska.

Kreditna je kartica obavezna kao garancija rezervacije. Želite li promijeniti datum putovanja, to možete učiniti besplatno do sedam dana prije dolaska (cijena je određena prema sezonskoj cijeni koja vrijedi na stvarni datum putovanja). Za otkaz rezervacije nakon otkaznog roka zadržavamo terećeni iznos. U slučaju nedolaska, a bez prethodnog otkaza rezervacije, teretimo kreditnu karticu za ukupan iznos rezervacije.Rane rezervacije

Želite li već sada osigurati svoj smještaj na Brijunima u sljedećoj godini, provjerite mogućnosti e-mailom na prodaja@np-brijuni.hr. 

Vjerujemo da smo vam ovim savjetima olakšali planiranje odmora u Nacionalnom parku Brijuni, preostaje još samo rezervirati smještaj i pripremiti se za najljepše trenutke na rajskom otočju. S nestrpljenjem vas očekujemo!
Rezervirajte