Brijuni Pocket Guide

Preuzmite mobilnu aplikaciju na svoj telefon i istražite Brijune u vlastitom aranžmanu  

Mobilna aplikacija Brijuni Pocket Guide olakšava snalaženje svima koji žele istraživati otok Veliki Brijun u vlastitom aranžmanu. Preuzimanje aplikacije za stručno vođenje na mobilnom telefonu moguće je nakon kupnje individualne ulaznice. Preporučuje se preuzimanje aplikacije prije dolaska na otok kako biste se unaprijed upoznali s njenim značajkama.
Preuzmite aplikaciju i započnite istraživanje

Vaš vodič na Brijunima

Mobilna aplikacija Brijuni Pocket Guide nudi informacije o brojnim atrakcijama, smještaju, ugostiteljskoj ponudi te sportsko-rekreativnim aktivnostima i uslugama u Nacionalnom parku Brijuni. Namijenjena je svim posjetiteljima, sa sadržajem na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, francuskom, španjolskom, ruskom i slovenskom jeziku. Prikazuje zanimljivosti Nacionalnog parka Brijuni kao bogatog spoja prirodne i kulturno-povijesne baštine te GPS oznake lokacija.

NAPOMENA: Budući da NP Brijuni redovito ažurira aplikaciju Brijuni Pocket Guide novim podacima, već preuzetu aplikaciju moguće je obnoviti na sljedeći način: odabrati rubriku Info > Resetiraj sve preuzete podatke > odabrati željeni jezik uz preuzimanje novog sadržaja aplikacije.

U našoj aplikaciji možete pronaći sljedeće informacije:

 • Info – obavijesti o plovidbenom redu dolaska do Brijuna brodom i povratka u Fažanu, pravilima ponašanja, čestim pitanjima, hitnim brojevima i dr.
 • Usluge - informacije o uslugama na otoku Veliki Brijun poput info-punkta, barova i restorana te toaleta za goste.
 • Kulturno-povijesna baština – prikaz bogate arheološke i graditeljske baštine NP Brijuni s brojnim atraktivnim lokacijama.
 • Prirodna baština – informacije o jedinstvenoj flori i fauni Brijuna.
 • Geološko-paleontološka baština – o različitim geološkim značajkama otoka i tragovima života dinosaura na brijunskom otočju.
 • Sportsko-rekreativne aktivnosti – sadrži obavijesti o mogućnostima korištenja sportsko-rekreativnih sadržaja na otoku.
 • Smještajni objekti – obuhvaća važne informacije o hotelima i sobama za iznajmljivanje s opisom, kapacitetima, prikazom na karti, kontakt podacima i fotografijama.
 • Fotogalerija – uz sve atrakcije prikazana je fotogalerija u kojoj se mogu vidjeti odabrane fotografije sa svake lokacije.

Upute za preuzimanje aplikacije

 1. U aplikaciji Play Store na Android uređajima ili App Store na iPhone uređajima u tražilicu upisati Brijuni Pocket Guide
 2. Poveznice za preuzimanje aplikacije: 3. Nakon otvaranja, potrebno je na sučelju odabrati jedan od sedam mogućih jezika aplikacije