Hotel Neptun
Austrougarski štih

Hotel Neptun

O smještaju

Nacionalni park Brijuni ne prestaje oduševljavati, uz sve prirodne ljepote pruža vam mogućnost iskusiti austrougarski štih - upravo u hotelu Neptun. Prostrane sobe, očaravajući pogled i naše nenametljivo, ali uvijek uslužno osoblje učinit će vaš posjet nezaboravnim. 

Hotel na tri kata raspolaže s 41 dvokrevetnom i 4 jednokrevetne sobe, te 17 apartmana. Svaka soba raspolaže kupaonom, sušilom za kosu, satelitskom televizijom, mini barom, telefonom i wi-fi vezom.

Zanimljivo je da veliki broj gostiju hotela Neptun traži isključivo sobe bez klimatizacije kako bi u potpunosti mogli doživjeti austrougarski duh, a ovdje to mogu dobiti. U hotelu Neptun sve se prilagođava njihovim željama. 

Gosti mogu izabrati sobu s pogledom na park ili na more, a mi vam garantiramo da ćete bilo kojim odabirom biti iznimno zadovoljni. Prostrane sobe i terase daleko su veće nego u većini modernih hotela, što podiže komfor na nezamislivu razinu.

Sobe okrenute moru pružaju spektakularan pogled na velobrijunsku luku, Fažanski kanal i istarsko kopno. Zagrljaj kristalno-plavoga mora i  plavetnila neba pruža posjetitelju predah od stresa i povratak prirodi. 

Sobe okrenute ka parku pružaju pogled na brijunsko zelenilo koje ujutro i uvečer uljepšavaju krda jelena u šetnji. Ovakvo iskustvo moguće je doživjeti samo na Brijunima.

Posjetitelji se hotela svake godine iznova vraćaju jer ono što ćete doživjeti na Brijunima nigdje se ne može ponoviti. Pobjegnite iz užurbanog modernog života i opustite se u revitalizirajućem miru Nacionalnoga parka Brijuni.  

Smještajne jedinice

Jednokrevetna soba s pogledom na park i balkonom
Broj osoba: 1
Dvokrevetna soba s pogledom na park i balkonom
Broj osoba: 2
Obiteljska soba s pogledom na park i balkonom
Broj osoba: 2+1
Obiteljska soba s pogledom na park i balkonom
Broj osoba: 2+2
Apartman s pogledom na more i balkonom
Broj osoba: 2+2
Superior dvokrevetna soba s balkonom i pogledom na more
Broj osoba: 2
Superior dvokrevetna soba s balkonom i pogledom na more
Broj osoba: 2+1

Lokacija na karti