Dan iz snova na rajskom otočju

Vjenčanja na Brijunima

Doživjeti Brijune znači koračati kroz povijest, upoznati razne kulture i civilizacije koje su ostavile svoj neizbrisivi trag i time otočje obogatile magičnom tajanstvenošću.Hoteli i vile utonuli u svijet spokojstva i tišine, tik uz more, upotpunjuju magičan doživljaj koji pružaju Brijuni. Upravo zato su Brijuni idealno mjesto za dan kada odabranoj osobi obećavate svoju ljubav vjernost i poštovanje za cijeli život.
"Brijune treba vidjeti i doživjeti… da se uvjerite u ono što izgleda kao san… jer sve je na Brijunima i začeto snovima…", Robert Koch, 1910.

Nezaboravni trenuci

Priuštite sebi i svojim uzvanicima nezaboravne trenutke koje ćete zauvijek pamtiti jer vjenčanja na Brijunima pretvaraju se u čarobnu priču.

Zamislite kako izmjenjujete bračne zavjete u bajkovito ukrašenoj crkvici svetoga Germana iz 15. stoljeća uz romantične zvuke flaute i violine dok su pokraj vas vaši najmiliji.

Kako biste dobili malo vremena za fotografiranje, poklonite svojim uzvanicima panoramsku vožnju vlakićem kojom će doživjeti Brijune kroz priču protkanu sjećanjima i legendama.

Saznaj više

Dodatni sadržaj

Rezervirajte Titov Cadillac i fotografirajte se na značajnim arheološkim lokalitetima, pokraj masline stare 1600 godina, u slikovitom Mediteranskom vrtu ili jednoj od brojnih uvala s kristalno čistim morem, uz opojne mirise bora i lovora.

Nezaboravan trenutak je i svečana zdravica uz birani gastronomski dodatak na jednom od prekrasnih arheoloških lokaliteta na obali mora. Okruženi bujnom mediteranskom vegetacijom s čijih rubova vas znatiželjno promatraju jeleni osjećat ćete se kao u raju.

Saznaj više

Vrhunski gastro doživljaj

Dopustite nam da vaše svečane trenutke uveličamo vrhunskim gastronomskim doživljajem. U dogovoru s vama pomno odabiremo meni i osmišljamo večeru u našim restoranima ili na jednoj od brojnih lokacija na otvorenom, pod zvjezdanim nebom. Kako biste vi i vaši uzvanici mogli mirno spavati, luksuzne vile na obali mora i hoteli nude mogućnost smještaja.

Ukažite nam svoje povjerenje, neka vaše slatke brige postanu naše. Bit će nam neizmjerno zadovoljstvo skupa s vama stvoriti vjenčanje iz snova. Neka čarobna ljepota brijunske zelene oaze postane dio vaših najljepših uspomena.

Saznaj više

Dolazak i boravak na otoku


Hoteli Istra i Neptun smješteni su na samoj obali mora u glavnoj luci
Velikoga Brijuna. Hotel Istra na tri kata raspolaže s 32 prostrane dvokrevetne
sobe, a depadansa Neptun raspolaže s 41 dvokrevetnom i 4 jednokrevetne
sobe, te 17 apartmana. Posjetitelji hotela obožavaju popodnevne sate provoditi
na terasama s kojih se pruža predivan pogled, a cjelokupan ugođaj
upotpunjuje miris stoljetnih borova i mora. Tišinu i mir nacionalnoga parka
tek ponekad prekinu paunovi ili druge ptice koje nastanjuju otok.

Saznaj više
Bajkovito vjenčanje na Brijunima garantira trenutke koje ćete zauvijek pamtiti.