18 rupa i duljina od preko 5 km

Golf

Brijunsko je igralište za golf poznato kao jedno od ekološki najosvještenijih u okolici, stoga ne čude mir i tišina netaknute prirode koji će dočekati golfere te nenadmašan doživljaj igranja ispod stoljetnih krošanja mediteranskih stabala.

Početkom 20. stoljeća brijunsko golf igralište postalo je elitno okupljalište aristokracije i šampiona golfa iz cijeloga svijeta te prvi svjetski golf-resort. Danas je ono pristupačno svim igračima golfa, od amatera i rekreativaca do profesionalnih igrača. Igralište duljine 5.531 m nudi svojim igračima 18 golf rupa.

Apsolutna relaksacija od svakodnevnog stresa

Igrati golf na Brijunima jedinstven je osjećaj koji pruža apsolutnu relaksaciju od svakodnevnoga stresa. Uz veliku raznovrsnost prirodnih ljepota i mogućnost igre na samoj obali mora dobra zabava je zagarantirana. 

Lagano mreškanje morske površine uz šuštanje krošanja hrasta crnike i alepskoga bora jedinstvena je kombinacija za postizanje unutarnjeg mira, stoga se u potpunosti možete posvetiti onome što volite - igranju golfa.

Jedinstven položaj i atmosfera

Jedinstven položaj i atmosfera zasigurno su neke su od najvažnijih prednosti koje privlače igrače golfa iz cijeloga svijeta. Za razliku od većine golf igrališta u Europi, zahvaljujući izvrsnoj mikroklimi na Brijunima je golf moguće igrati gotovo cijele godine.

Povijesno golf igralište

Povijesno golf igralište u Nacionalnom parku Brijuni zadovoljava kriterije i najzahtjevnijih igrača, pritom im nudeći nezamjenjiv doživljaj i sasvim drugačiju perspektivu igre u društvu jelena, zečeva i paunova.

Cjenik 2021.

Naučite igrati golf na Brijunima

Golf akademija

Zaigrajte golf na Brijunima i osjetite jedinstven osjećaj koji pruža apsolutnu relaksaciju od svakodnevnoga stresa.