O nama

Ova pravila privatnosti opisuju na koji način se podaci prikupljaju, koriste i dijele kada koristite ove internetske stranice.

Tko smo mi

Javna ustanova Nacionalni Park Brijuni, Brijuni, 52100 Pula, Hrvatska
Naša internetska adresa je: https://www.np-brijuni.hr

Osobni podaci koje prikupljamo

Kada posjetite ove internetske stranice mi ćemo automatski prikupiti informacije o vašem uređaju, uključujući naziv Internet preglednika, IP adresu, vremensku zonu i neke kolačiće koji su već prisutni na vašem uređaju. Dodatno, kako pregledavate stranice, prikupit ćemo informacije o tome koje stranice otvarate, koliko se na njima zadržavate i kojim terminima pretrage ste došli na pojedinu stranicu. Ovu vrstu prikupljenih informacija nazvat ćemo „Informacije o uređaju“.
Informacije o uređaju prikupljamo koristeći sljedeće tehnologije:
- „Kolačići“, to su datoteke pohranjene na vašem uređaju koje često sadrže anonimni jedinstveni identifikator, za više informacija o kolačićima, i o tome kako ih isključiti, posjetite http://www.allaboutcookies.org
- „Log datoteke“, to su datoteke pohranjene na internetskom serveru u koje se spremaju podaci o IP adresi, vremenu posjete, Internet pregledniku, pružatelju internetskih usluga i internetskoj stranici s koje ste došli na naše stranice
- “Web beacons”, “tags”, and “pixels”, su datoteke koje služe za praćenje pregledavanja internetskih stranica
Kada pošaljete upit za rezervacijom pomoću ovih stranica, ili pomoću kontakt obrasca, mi prikupljamo one informacije koje nam dostavite, a to su najmanje ime i prezime, adresa, e-mail adresa i telefonski broj. Ovu vrstu prikupljenih informacija nazvat ćemo „Informacijama upita“
Kada govorimo o osobnim podacima u ovim pravilima privatnosti, govorimo o informacijama o uređaju i informacijama upita.

Kako koristimo vaše osobne podatke?

Koristimo informacije koje nam pošaljete u upitu kako bi vas mogli kontaktirati i odgovoriti vam na vaša pitanja.
Isključivo u slučaju kad nam to dozvolite koristimo vaše informacije kako bismo vam poslali ponudu za koju smatramo da bi vas mogla zanimati.
Informacije o uređaju koristimo kako bi smanjili rizik prijevare, kako bi unaprijedili i optimizirali iskustvo korištenja naših internetskih stranica te kako bi pospješili izvedbu naših reklamnih kampanja.

Dijeljenje vaših osobnih podataka

Koristimo Google Analytics kako bi istražili na koji način posjetitelji koriste naše internetske stranice.
Više o tome kako Google postupa s vašim osobnim podacima možete pročitati ovdje: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Također možete isključiti dijeljenje vaših osobnim informacija s Google Analyticsom ovdje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Naplata kreditnih kartica

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima. WSPay osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Bihevioralno oglašavanje

Kao što smo već opisali, možda ćemo u nekim slučajevima koristiti vaše osobne podatke kako bi našu marketinšku komunikaciju prilagodili na način kako bi vam bila zanimljiva i relevantna. Za više informacija kako ciljano oglašavanje djeluje, posjetite ovu stranicu: http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work
Ciljano oglašavanje možete onemogućiti ili prilagoditi na donjim poveznicama:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads
Dodatno, neke servise ciljanog oglašavanja možete isključiti na poveznici: http://optout.aboutads.info/.

Kolačići

CSRF_TOKEN => unique token, sessional 
GA => moguće je postojanje google analytics ili google tag manager kolačića
laravel_session => unique token, sessional

Ugrađeni sadržaj

Sadržaj na ovim internetskim stranicama (npr. video, fotografije, članci, itd.) može biti uključen s drugih internetskih lokacija koje nemamo pod našom kontrolom. Takav sadržaj ponaša se na isti način kao kad posjećujete te internetske stranice, one mogu prikupljati vaše osobne podatke, koristiti vlastite kolačiće ili kolačiće trećih strana uključujući praćenje načina vaše interakcije s tim sadržajima ako imate korisnički račun i prijavljeni ste na tim stranicama (npr. google, facebook).

Poveznice

Kada otvorite neku poveznicu s ovih internetskih stranica ona vas može odvesti na internetske stranice koje nisu pod našom kontrolom. Nismo odgovorni za zaštitu vaših osobnih podataka u tim slučajevima i molimo vas da pronađete i proučite pravila privatnosti na tim stranicama. Na internetske stranice za koje smo sigurni da ne postupaju odgovorno prema osobnim podacima nećemo niti stavljati poveznice.

Vaša prava

Imate pravo uvida u vaše osobne podatke koje posjedujemo, možete ih ispraviti, nadopuniti ili izbrisati. Ako želite koristiti bilo koje od navedenih prava slobodno nas kontaktirajte preko naših kontakata na dnu ove stranice.
Sve privole koje ste nam dali vezane uz korištenje vaših osobnih podataka možete u bilo kojem trenutku povući.

Zadržavanje osobnih podataka

Kada pošaljete upit preko ovih internetskih stranica zadržat ćemo vaše osobne podatke dok nam ne kažete da ih obrišemo. Međutim, ne možemo obrisati vaše osobne podatke koji su nam potrebni za izvršenje naših administrativnih ili zakonskih obaveza (npr. ukoliko ste rezervirali smještaj i postali naš gost).  

Izmjene

S vremena na vrijeme možemo izmijeniti ova pravila privatnosti na način da bolje odgovaraju našoj poslovnoj praksi, zakonskim i regulatornim razlozima.

Kontaktirajte nas

Za bilo kakva dodatna pojašnjenja, prigovora, ili ako želite koristiti neko vaše pravo, slobodno nas kontaktirajte preko donjih kontakata:
info@np-brijuni.hr