Novo ruho Brijuna

6.7.2020.

Posjet predstavnika Javne ustanove za regionalni razvoj Varaždinske županije

Dana 3. srpnja 2020. godine predstavnici Javne ustanove za regionalni razvoj Varaždinske županije (JURA) posjetili su Javnu ustanovu Nacionalni park Brijuni u sklopu studijskog putovanja za 9 zaposlenika JURA-e – management i stručnjake za EU fondove, programiranje i regionalni razvoj.

Cilj studijskog putovanja je upoznavanje s primjerima dobre prakse u korištenju europskih fondova, s posebnim naglaskom na ESI fondove te programiranje i planiranje idućeg programskog razdoblja.

Voditeljica Službe za pripremu i provedbu projekata Maša Mihelić prezentirala je projekt "Novo ruho Brijuna" s posebnim naglaskom na trenutne aktivnosti projekta kao i sljedeće provedbene korake.

Nakon prezentacije, predstavnici su obišli lokacije projekta „Novo ruho Brijuna“ na otoku Veliki Brijun, posebice Ljetno kino, spomen obilježje Živa voda, Kompresorsku stanicu te isporučevine projekta Info kiosk i turističke vlakove.

Predstavnici JURA-e prepoznali su projekt "Novo ruho Brijuna" kao primjer dobre prakse u korištenju EU projekata te su iskustva i primjere iz provedbe projekta odlučili primijeniti u budućim planiranim smjerovima razvoja i strateškim projektima identificiranima na području Varaždinske županije.

Arhiva