Novosti

6.3.2024.

Nacionalni park Brijuni otvoren za individualne posjetitelje 16. i 17. ožujka po povoljnijim cijenama

Poštovani posjetitelji,

imamo zadovoljstvo najaviti da će Nacionalni park Brijuni otvoriti svoja vrata za individualne posjetitelje u subotu i nedjelju, 16. i 17. ožujka 2024. godine i omogućiti vam doživljaj ljepote Brijuna po iznimno povoljnim cijenama.

Tijekom spomenutog vremenskog razdoblja, cijena ulaznice za odrasle iznosi 15,00 eura, dok je za mlade od 7 do 18 godina cijena 10,00 eura. Djeca mlađa od 7 godina ne plaćaju ulaznicu, što čini posjet Nacionalnom parku Brijuni idealnim izletom za cijelu obitelj.

Našim posjetiteljima nudimo mogućnost organiziranog izleta s vodičem i vlakićem ili samostalnog istraživanja otoka i svih njegovih dragocjenosti pješice, električnim automobilom ili biciklom, uz posebnu pogodnost od 50% popusta na najam bicikala uz korištenje aplikacije Brijuni Pocket Guide. Ova aplikacija omogućuje vam istraživanje parka na najbolji mogući način.

Ulaznice za navedene datume možete kupiti putem našeg web shopa na poveznici https://shop.np-brijuni.hr/hr od 13. ožujka od 8:00 sati. Molimo, imajte na umu da za ulaznice kupljene putem web shopa nema povrata sredstava.

Ulaznice koje se ne prodaju on line moguće je na dan posjeta kupiti na blagajni Nacionalnog parka Brijuni, Brionska 10, Fažana.

Radujemo se vašem dolasku i prigodi da s vama podijelimo ljepote Nacionalnog parka Brijuni.

Foto: Nataša Sundara