Novosti

1.10.2019.

Brend A'marie u Nacionalnom parku Brjuni

Brend A'marie snimio je novu kolekciju u Nacionalnom parku Brijuni. Postoji li mjesto na kojem se isprepliću emocije, glamur minulih vremena, sklad netaknute prirode i arhitekture koji zajedno pričaju nostalgičnu priču o vremenima kada je čovjek razmišljao o skladu prirode i svog duha?

Na Brijunima je vrijeme stalo. Tišina mediteranskog vrta u kojem se tek čuje lagano njihanje velikih pampasa, stare palme ispod kojih se možete skloniti i udahnuti tu nepatvorenu ljepotu oko sebe, egzotičan životinjski svijet koji ovdje obitava u slobodi, miris mora i ritmični zvuk odbijanja valova od stijene, čine ih posljednjim komadićem raja koji je vrijedilo istražiti.

A'marie kolekcija Reminiscence u jednoj riječi obuhvaća sve što Brijuni predstavljaju. Evocira emociju na sve one glamurozne žene koje su ovdje provodile svoj odmor i podsjeća nas na poštovanje prema prirodi koje A'marie već godinama propagira kroz odabir eko tkanina i savjesno razmišljanje o održivosti. Odabir lokacije vjerodostojno oživljava novu kolekciju vodeći našu glavnu junakinju na uzbudljiv urbani safari.

„Ovaj put sam inspiracijom posegnula u 80-e, koje za mene predstavljaju idealan spoj glamura, moći i siluete. Naglasak je stavljen na detalje koji su ručno rađeni kao mala posveta svakoj ženi koja nosi moju odjeću. Estetski pečat tom razdoblju su dale prepoznatljive tkanine i uzorci, od kojih sam kroz kolekciju provukla meni omiljeni paisley, pepita uzorak i vječni simbol ove ere - denim.“ - kazala je dizajnerica Anamarija Brkić Višnjić.

Kolori su podatni, smireni i lagani za kombiniranje, zemljani tonovi isprepliću se s nježnijom paletom boja poput krem bijele, puder roze, i baby plave, omekšavajući mood kolekcije. Ova igra kontrasta je savršeno prikazana kroz sva lica Brijuna, od mirnoće mediteranskog vrta, retro arhitekture hotela Karmen, šarmantne kuće za brodice, netaknute divljine safari parka, pa sve do povijesne uvale Verige.

Kolekcija je također dostupna na www.amarie-fashion.com

Sve novitete iz ponude brenda potražite i na Instagram profilu: @amarie_official

Fotograf: Senja Vild

Model: Hana Matija Brkić (Talia Model)