Depandansa Neptun
Austrougarski štih

Depandansa Neptun

O smještaju

Nacionalni park Brijuni ne prestaje oduševljavati, uz sve prirodne ljepote pruža vam mogućnost iskusiti austrougarski štih - upravo u depandansi Neptun. Prostrane sobe, očaravajući pogled i naše nenametljivo, ali uvijek uslužno osoblje učinit će vaš posjet nezaboravnim. 
Depandansa se nalazi u sklopu hotela Istra i na tri kata raspolaže s 41 dvokrevetnom i 4 jednokrevetne sobe, te 17 apartmana. 

Svaka soba raspolaže kupaonom, sušilom za kosu, satelitskom televizijom, mini barom, telefonom i wi-fi vezom.

Zanimljivo je da veliki broj gostiju depandanse Neptun traži isključivo sobe bez klimatizacije kako bi u potpunosti mogli doživjeti austrougarski duh, a ovdje to mogu dobiti. U depandansi Neptun sve se prilagođava njihovim željama. 

Gosti mogu izabrati sobu s pogledom na park ili na more, a mi vam garantiramo da ćete bilo kojim odabirom biti iznimno zadovoljni. Prostrane sobe i terase daleko su veće nego u većini modernih hotela, što podiže komfor na nezamislivu razinu.

Sobe okrenute moru pružaju spektakularan pogled na velobrijunsku luku, Fažanski kanal i istarsko kopno. Zagrljaj kristalno-plavoga mora i  plavetnila neba pruža posjetitelju predah od stresa i povratak prirodi. 

Sobe okrenute ka parku pružaju pogled na brijunsko zelenilo koje ujutro i uvečer uljepšavaju krda jelena u šetnji. Ovakvo iskustvo moguće je doživjeti samo na Brijunima.

Posjetitelji se hotela svake godine iznova vraćaju jer ono što ćete doživjeti na Brijunima nigdje se ne može ponoviti. Pobjegnite iz užurbanog modernog života i opustite se u revitalizirajućem miru Nacionalnoga parka Brijuni.  

Smještajne jedinice

Jednokrevetna soba s pogledom na park i balkonom
Broj osoba: 1
Dvokrevetna soba s poglednom na park i balkonom
Broj osoba: 2
Obiteljska soba s poglednom na park i balkonom
Broj osoba: 2+1
Obiteljska soba s poglednom na park i balkonom
Broj osoba: 2+2
Dvokrevetna soba s poglednom na more i balkonom
Broj osoba: 2
Obiteljska soba s poglednom na more i balkonom
Broj osoba: 2+1
Obiteljska soba s poglednom na more i balkonom
Broj osoba: 2+2
Apartman s pogledom na more i balkonom
Broj osoba: 2+2

Lokacija na karti