Vjenčanje na Brijunima

Vjenčanja

Uplovite u bračnu luku u bajkovitom ambijentu Brijuna. Pripremili smo za vas ekskluzivan paket-aranžman kako biste ovaj dan upisali u svoju knjigu najljepših uspomena. Vaše snove pretvorit ćemo u stvarnost.
Najljepše uspomene

Vjenčanje iz bajke

Nezaboravni trenuci

Priuštite sebi i svojim uzvanicima nezaboravne trenutke koje ćete zauvijek pamtiti jer vjenčanja na Brijunima pretvaraju se u čarobnu priču.

Zamislite kako izmjenjujete bračne zavjete u bajkovito ukrašenoj crkvici svetoga Germana iz 15. stoljeća uz romantične zvuke flaute i violine dok su pokraj vas vaši najmiliji.

Kako biste dobili malo vremena za fotografiranje, poklonite svojim uzvanicima panoramsku vožnju vlakićem kojom će doživjeti Brijune kroz priču protkanu sjećanjima i legendama.

Titov Cadillac

Rezervirajte Titov Cadillac i fotografirajte se na značajnim arheološkim lokalitetima, pokraj masline stare 1600 godina, u slikovitom Mediteranskom vrtu ili jednoj od brojnih uvala s kristalno čistim morem, uz opojne mirise bora i lovora.

Nezaboravan trenutak je i svečana zdravica uz birani gastronomski dodatak na jednom od prekrasnih arheoloških lokaliteta na obali mora. Okruženi bujnom mediteranskom vegetacijom s čijih rubova vas znatiželjno promatraju jeleni osjećat ćete se kao u raju.

Vrhunski gastro doživljaj

Dopustite nam da vaše svečane trenutke uveličamo vrhunskim gastronomskim doživljajem. U dogovoru s vama pomno odabiremo meni i osmišljamo večeru u našim restoranima ili na jednoj od brojnih lokacija na otvorenom, pod zvjezdanim nebom.

Kako biste vi i vaši uzvanici mogli mirno spavati, luksuzne vile na obali mora i hoteli nude mogućnost smještaja.

Ukažite nam svoje povjerenje, neka vaše slatke brige postanu naše. Bit će nam neizmjerno zadovoljstvo skupa s vama stvoriti vjenčanje iz snova. Neka čarobna ljepota brijunske zelene oaze postane dio vaših najljepših uspomena.

Bajkovito vjenčanje na Brijunima garantira trenutke koje ćete zauvijek pamtiti.