Klasična, sportsko-medicinska, Thai i ayurvedska masaža

Raznoliki programi masaže

Tradicionalna Thai masaža, Chi Nei Tsang, abdominalna Chi masaža u Mediteranskom vrtu

ABDOMINALNA CHI MASAŽA / CHI NEI TSANG & TRADICIONALNA THAI TERAPIJA izvodi se u Mediteranskom vrtu. Ovi tretmani su terapeutski, a istovremeno ugodni i opuštajući. Oslobodite tijelo od zaštitne napetosti radeći na fasciji, ligamentima i zglobovima, akupresurnim točkama i energetskim linijama, abdomenu i krvožilnom i limfnom sustavu. Otkrijte duboko obnavljanje za uklanjanje stresa i napetosti koji ozbiljno remete slobodan protok energije i rad svih tjelesnih struktura.

Informacije i prijave na recepciji hotela: 

T: +385 52 525 861 E: recepcija@np-brijuni.hr

Ponuda masaža

Voditeljica Thai masaže

Voditeljica programa Thai masaže je Suzana Janković, certificirana učiteljica yoge (E-RYT500, RPYT), terapeut, voditeljica obuke Thai yoga masaže, akupresure i abdominalne masaže. Osnivačica je Yoga centra Zanshin u Puli i vlasnica obrta Thai Bodywork Zanshin. Proteklih 28 godina izučava „Sanmitsu“ ili „Tri misterija“ - tijelo, govor i um kroz prakse poput Chi Kunga, borilačkih vještina Kempo i Baguazhang, meditacije, yoge i raznih pristupa Thai masaži. Posvećena je učenica Shingon škole ezoteričnog budizma pod vodstvom učitelja Diega Hokai Sobola.

Brijunski Mediteranski vrt 


Brijunski mediteranski vrt predstavlja pravu atrakciju unutar Nacionalnoga parka Brijuni. Vrt je osnovan 2007. godine na području bivšega šumskoga rasadnika, na površini od 17000 m2. U početku se šumski rasadnik koristio za potrebe uređenja i obnavljanja šuma, a zatim su se postepeno počele uzgajati ukrasne vrste trajnica, drveća, grmlja, a pojedine plohe bile su namijenjene istraživanju. Glavni cilj osnivanja ovoga vrta je oplemenjivanje navedene destinacije i osnivanje reprezentativnoga vrta koji se uklapa u ostale prirodne i kulturno-povijesne sadržaje nacionalnoga parka.

Klasična, medicinsko-sportska i ayurvedska masaža na plaži Saluga te u objektu Karmen

Ayurveda je drevni sustav liječenja koji je nastao prije više od 5000 godina u Indiji. Ayurveda koristi razne lijekove, uključujući terapiju masaže korištenjem prirodnih i organskih biljnih ulja, tehnike detoksikacije, biljne i mineralne lijekove, yogu i meditaciju. Ayurvedske terapije smanjuju simptome bolesti uključujući artritisnu bol rješavajući individualnu konstituciju klijenta, kao i njegove glavne pritužbe.

Ayurveda refleksologija stopala održava zdravlje stopala i cijelog tijela, potiče kretanje krvi i limfe, dovodi hranjive tvari u tkiva, zagrijava i opušta mišiće, regulira energiju te smiruje tijelo i um.

AYURVEDSKA MASAŽA započinje pregledom i svaka sadrži akupresuru koja poboljšava učinak masaže i terapije. To je masiranje različitih nivoa koja ne daje samo fizičke rezultate, već donosi potpuno opuštanje i relaksaciju. Svaka masaža je ujedno i terapija čiji učinak osijećate odmah nakon masaže, dok je potpuni rezultat vidljiv nakon 3 dana, koliko je potrebno akupresuri da djeluje.DJELOVANJE AYURVEDSKE MASAŽE:

  •  Održava i potiče zdravlje u svakom smislu
  • Sprječava nastanak bolesti ili dovodi do ozdravljenja
  • Opuštanje tijela, energije, emocija

Masaže: 

- Plaža Saluga 10:00-13:00; 15:00-18:30
- Uz najavu, objekt Karmen, soba 118

Informacije i prijave na recepciji hotela:

T: +385 52 525 861 E: recepcija@np-brijuni.hr

Voditeljice Ayurveda masaže

OLGA BELAS, rođena 1966. godine. Trogodišnju naobrazbu za ayurvedskog i Marma terapeuta završila 2008. kod Mandjure Hiti, Ayurvedske liječnice i liječnice opće prakse. Dodatna ayurvedska edukacija u Bali Spa Professional School, na Baliju. Osim ayurvedskih masaža, prakticira ayurvedsku dijagnostiku i Marma terapiju. Na otoku Veli Brijun prisutna od 2008. godine.

ALEXANDRA VOLF, rođena 1984. godine. Jednogodišnju naobrazbu za terapeuta završila na ZTI u Ljubljani. Za ayurvedsku masažu završila naobrazbu pri tvrtci Tridens marinus d. o. o. Prakticira klasičnu sportsko-medicinsku i ayurvedsku masažu. Na otoku Veli Brijun prisutna od 2016. godine.

Plaža Saluga

Uvala Saluga uređena je pješčana plaža smještena u hladovini stoljetnih borova. Kristalno bistro i mirno more čini ovu plažu idealnim mjestom za obitelj. Ponuda je obogaćena Family zonom s dječjim igralištem i Relax zonom s odjeljcima za masažu.