Team building na Brijunima u svibnju

Povedite svoj tim ovog proljeća na Brijune i probudite timski duh i kreativnost
VIŠE INFORMACIJA

Hotel Istra  - od 2.838,00 kn po sobi

Hotel Neptun - od 2.448,00 kn po sobi

Doplate: Parking u Fažani u svibnju: 90,00 kn po danu

Soba s pogledom na more: 130,00 kn po sobi dnevno

Pansionska večera: 135,00 kn po osobi

Turistička pristojba: 10,00 kn po osobi dnevno

Team building


Ponuda vrijedi 1. - 26. svibnja 2022. i uključuje: 

  • 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi 
  • Škola golfa* 
  • Biciklom po Brijunima s vodičem* - 2 sata 
  • Ulaznica u Nacionalni park
  • Ulaznica u muzeje

*U školi golfa naučit ćete osnove zamaha, tzv. swinga, kako pravilno držati palicu, upoznat ćete se s pravilima igre i ponašanjem na golf igralištu, i naravno naučiti kako udariti lopticu! 

*Vožnja biciklom i pratnja iskusnih vodiča NP Brijuni kombinacija su u kojoj ćete dobiti sve: malo paleontologije, red flore i nezaobilazne faune, posjetit ćete svima znane lokalitete, ali zasigurno otkriti neke nove, manje poznate kojih možda nema na karti, ali priče koje kriju jednako su zanimljive i očaravajuće. 

Doživljaj Brijuna bit će potpun s Brionsky snackom u Mediteranskom vrtu. Zastanite na čas i prepustite se intrigantim zvukovima i mirisima oko sebe. Arome povrća isprepliću se s proljetnim mirisima aromatičnih biljaka.

Najzaslužniji za današnji izgled pejzaža su Paul Kupelwieser i Aloisije Zuffar (Alojz Čufar) koji su na Brijunskom arhipelagu stvorili prvi stilski oblikovani mediteranski perivoj u tadašnjoj Europi. U perivoj su uklopljeni autohtoni florni elementi, ali i egzote koje gotovo čitavo stoljeće obitavaju na Brijunima.

Brijunski mediteranski vrt na posebno dizajniranim plohama danas udomljuje 169 vrsta autohtonih biljaka i egzota koje su obilježene pločicama s QR kodovima za dodatne informacije.Kontakt za više informacija:T+385 (0)52 525 536 E prodaja@np-brijuni.hr