Team building programi

Prateći svjetsko tržište, uočena je sve veća potražnja za team building programima. Sa željom da udovoljimo svim potrebama kongresnog i incentive turizma kao i da svojim posjetiteljima ponudimo nešto uistinu posebno, osmislili smo programe jedinsvene po mnogočemu: dinamične, kreativne, interaktivne, edukativne, i ispred svega, zabavne! Posebni razinom izvedbe, prilagodljiviji specifičnim zahtjevima grupe. Poludnevni, cijelodnevni, zahtjevni, rekreativni... Naši će programi zadovoljiti i najzahtjevnije, prilagodljivi su specifičnim zahtjevima grupe.

Programi koje nudimo u suradnji s timovima stručnjaka:

Arheo

Nisu Brijuni samo ljepota prirode, oni nude znatiželjnima mnogo više. Kako su se odmarali stari Rimljani, tko su bili Iliri, kada su uistinu došli Mlečani... Sve to i još više otkrit će vam brijunska arheološka avantura.

Hiperaktiv

Tim instruktora alpinizma složio je program od kojeg će vam srce brže zakucati. Zbližite se uz pomoć timske suradnje, i iznenadite sami sebe. Izazov a ujedno siguran; ovakav program će i najizbirljivije zadovoljiti.

Moj tim i ja

Dobar tim osnovni je preduvijet za uspiješno poslovanje. Kroz zabavne igre osmišljene od vodećih svjetskih team-building stručnjaka postati će jasnije zašto tim može bolje i više od pojedinca.

Cris-cros

Tim može mnogo, a suradnja među timovima još više. Iznenadite grupu!Sve počinje kao obično natjecanje, a putem postaje jasno da samo međusobnom suradnjom cilj se dostiže.

Pogodi što sam!

Zamislite! Rimske ruševine, obilje ukusne hrane pripremljene od pravih kuhara-umijetnika, alternativno aranžirane. Ali naravno, i dalje je potrebna timska suradnja...

Foto safari

U grupe podijeljeni, električnim autićima opremljeni, foto-aparatom naoružani, u lov na brijunske životinje upućeni! Koliko bodova jelen lopatar vrijedi?Od zebre više, a zec ga slijedi.

VAŠI BRIJUNI!!!