16.9.2016. OBAVIJEST O PROVOĐENJU JAVNE RASPRAVE O PRIJEDLOGU PLANA UPRAVLJANJA NP „BRIJUNI

OBAVIJEST O PROVOĐENJU JAVNE RASPRAVE O PRIJEDLOGU PLANA UPRAVLJANJA NACIONALNIM PARKOM „BRIJUNI“

Na temelju članka 138. stavka 6. Zakona o zaštiti prirode (N/N 80/13) te točke II. Odluke o prihvaćanju Prijedloga plana upravljanja Nacionalnim parkom „Brijuni“ od 06.09.2016.g., u postupku donošenja Plana upravljanja Nacionalnim parkom „Brijuni“, daje se

 

 

OBAVIJEST O PROVOĐENJU JAVNE RASPRAVE 

O PRIJEDLOGU PLANA UPRAVLJANJA NACIONALNIM PARKOM „BRIJUNI“

 

 

1. Provodi se javna rasprava o Prijedlogu plana upravljanja Nacionalnim parkom „Brijuni“ za razdoblje od 2017. do 2026. godine (u daljnjem tekstu: Prijedlog plana upravljanja).

2. Javna rasprava o Prijedlogu plana upravljanja trajat će 30 dana i to od 16. rujna 2016. do 16. listopada 2016. godine.

3. Javnost i zainteresirana javnost može obavljati javni uvid u Prijedlog plana upravljanja, svakog radnog dana od 8:00 - 15:00 sati u zgrade uprave Javne ustanove „Nacionalni park Brijuni“ u Fažani, Brionska 10.

4. Prijedlog plana upravljanja objavit će se na internetskim stranicama www.np-brijuni.hr, a obavijest o provođenju javne rasprave objaviti će se u dnevnom tisku na internetskoj stranici te na oglasnoj ploči Javne ustanove.

5. Javno izlaganje o Prijedlogu plana upravljanja održati će se dana 21. rujna (srijeda) 2016. godine s početkom u 12:00 sati u prostoru bivšeg hotela Fažana, Fažana, Boraca 2.

6. Mišljenja, prijedlozi i primjedbe javnosti i zainteresirane javnosti na Prijedlog plana upravljanja, mogu se upisati u knjigu primjedbi koja se nalazi uz izloženu dokumentaciju na mjestu javnog uvida ili dostaviti u pisanom obliku, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu, a zaključno sa zadnjim danom javne rasprave, na adresu: Javna ustanova „Nacionalni park Brijuni“, 52212 Fažana, Brionska 10. ili putem  e-maila na adresu brijuni@np-brijuni.hr,  Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku neće se uzeti u obzir.

 

Javna ustanova „Nacionalni park Brijuni“

 Odluku o donošenju prijedloga Plana upravljanja NP "Brijuni" i prijedlog Plana upravljanja možete vidjeti na stranici   ONAMA - Dokumenti i izvješća