Pripremni paket za učitelje

Drage učiteljice i učitelji, odgajateljice i odgajatelji i svi ostali koji ste se odlučili sudjelovati na našim edukativnim programima,

Prije svega, veliko hvala na Vašem interesu za posjet Nacionalnom parku Brijuni. Nadamo se da će ovo i za Vas i za djecu biti istovremeno zabavno i poučno iskustvo.

Kako bi Vam olakšali planiranje i organizaciju dolaska i sudjelovanja na edukativnim programima, za Vas smo pripremili informacijski paket koji sadrži razne materijale i odgovore na najčešća pitanja organizatora izleta u NP Brijuni ("Informacije za učitelje" i "Karta Velikog Brijuna"). Osim toga, paket sadrži i dva seta edukativnih materijala namijenjenih upravo učiteljima i odgajateljima – kratki povijesni pregled događaja koji su se odvijali na brijunskom otočju ("Brijuni kroz povijest") te informacije o nekim od najznačajnijih prirodnih i kulturno - povijesnih znamenitosti koje se danas nalaze u NP Brijuni ("Brijuni danas"). Ovi materijali mogu pomoći učiteljima i odgajateljima koji djecu žele unaprijed pripremiti za ono što očekuju vidjeti i doživjeti tijekom svog boravka na Brijunima. Time će zasigurno pojačati i dojam koji će Brijuni ostaviti na djecu. Paket sadrži i pripremne radne listiće namijenjene osnovnoškolcima. Zadaci su prije svega zabavni i služe za upoznavanje s brijunskim prirodnim i kulturno - povijesnim znamenitostima.

U Nacionalnom parku Brijuni smatramo da su kvalitetno obrazovanje i edukacija jedini put prema boljoj budućnosti. Učitelji i odgajatelji stvaraju taj put, a plodovi njihovog rada vidjet će se mnogo godina nakon što su zasijali sjeme. Stoga, ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili trebate detaljnije informacije ne ustručavajte se kontaktirati nas na e-mail edukacija@np-brijuni.hr, tu smo da zajedno s Vama inspiriramo dječje umove i pripremimo ih za nove izazove.

U očekivanju Vašeg dolaska,

Edukatori NPBrijuni

Povezani dokumenti